0297 -  547 000        info@plakkaatje.nl

Dit is wat wij doen

Autobelettering

Autobelettering is één van de meest effectieve manieren om reclame te maken. Je bent 365 dagen per jaar zichtbaar met je boodschap! En dat voor een relatief laag bedrag.  Bij PlakKaatje kun je terecht voor een eenvoudige autobelettering tot een volledige carwrap.

In-, op- en rond het pand

Fuctionaliteit en sfeer zijn twee balangrijke elementen als het gaat om de aankleding van het bedrijfspand.  De klant moet makkelijk zijn weg kunnen vinden, zich prettig voelen, en de juiste merkbeleving meekrijgen. Dit kan op velerlei manieren bereikt worden. Bijvoorbeeld met een logo op de gevel, parkeerborden, bewegwijzering en vlaggen/spandoeken. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Logo - Huisstijl - Drukwerk

Voor veel bedrijven begint visuele communicatie met het ontwikkelen van een logo, het ontwerpen van visitekaartjes en briefpapier. Wij laten onze creativiteit graag de vrije loop om een geschikte huisstijl te ontwikkelen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor vormgeving van flyers, stickers, posters, vlaggen en kaarten.

Particulier

PlakKaatje werkt ook voor particulieren. Een mooie sticker op de voordeur, een striping op de auto, een bootnaam, een spreuk op de muur, een geboortesticker, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je een idee? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Voor geboorte- en verjaardagsstickers kun je direct naar onze webshop: www.stickermaatje.nl


Zo ziet het er uit


Autoreclame wordt door duizenden mensen gezien. 
Het is betaalbaar en daarom een hele goede investering.